R.I.P Emiliya Hinca Eastern Lynx (Elite)

Onze mooie en lieve Kurilian Bobtail Elite

Vrijdag (06-03-2020) brachten we Elite naar de dierenarts ze had last van haar tandjes, dit had ze al een tijdje en haar kiezen moesten eruit. Dus dit uit laten voeren en s’avonds mocht ze weer mee naar huis.  Alles zag er goed uit! Ze dronk liep wat rond had wel wat pijn aan haar tandjes maar ze was actief.

De volgende ochtend hebben wij het medicijn Meloxidolor gegeven dit was voorgeschreven door de dierenarts 3 keer per dag. Maar Elite werd na haar 2de dosis gister avond ineens heel duf en kon niet meer lopen en toen ging het snel en was het binnen een paar minuten klaar.  We hebben haar warm gehouden en de dierenarts gebeld. Op het moment dat we met de dierenarts aan de telefoon waren is ze in onze armen overleden.  We zijn direct nog naar de dierenarts gereden hier in de buurt voor reanimatie maar het mocht niet meer baten

Wij zijn ontroostbaar, hoe kan dit ?? Mijn mooie en lieve Elite, mijn meisje
Ik kan het nog steeds niet geloven, vorig weekend stonden we nog op show en wat deed ze het goed daar, beide hebben we zo genoten en nu is ze er niet meer  hoe ??? Ik kan het niet begrijpen. We hadden nog zoveel mooie dingen samen. En iedereen kon zo van haar genieten

Op (08-03-2020) zou Elite jarig zijn en 1 jaar geworden zijn dit heeft ze net niet gered, emoties schieten door ons hoofd we zijn er kapot van.
Waarom kregen wij dit medicijn ??? Wat is er gebeurd dat ze ineens kwam te overlijden? Kon ze niet tegen het medicijn?? Ze was nog te jong om te gaan

Je bent dagen voor ons onderweg geweest om hier te komen wonen je kwam helemaal uit Siberië, je hebt je zo goed aangepast hier en je was een geweldig dier  nog steeds blijft het onbegrijpelijk dat je er niet meer bent, ik kan het nog steeds niet geloven

Je was altijd bij ons, zo aanhankelijk en lief. Je was echter aanwinst voor ons  je deed het zo goed bij ons en paste perfect in onze katten familie. Wat waren we blij met je, vanaf dag één dag je bij ons kwam wonen was je zo speciaal voor ons.

Rust zacht lieve Elite  je leventje was veelste kort, we koesteren de mooie herinneringen en de tijd met je dat we van je mochten genieten, Elite je was een speciale poes  je bent nu een ster meisje, we gaan je zo missen.

We hebben een mooi plekje gemaakt voor Elite in de tuin met haar favoriete plantje waar ze altijd aan zat.

Je was een droom die uitkwam, Helaas hebben we niet lang van je kunnen genieten.

Rust zacht mijn meisje 08-03-2019 – 07-03-2020