Savannah Fokkers Club maakt misbruik van onze domeinnaam

Helaas zijn wij erachter gekomen dat Cattery Savannah Jungle en Cattery Nevasirags onze cattery naam hebben misbruikt voor hun SAVANNAH FOKKERS CLUB.. (www.savannah-fokkers.nl)

Ze hebben www.cat-vision.nl laten doorklinken naar hun Savannah Fokkers Club… wij willen niks met deze onprofessionele club te maken hebben!
De links naar hun fokkers website (www.savannah-fokkers.nl) hebben ze inmiddels verwijderd en ook hebben ze hun Cattery e-mail weggehaald bij: Administratieve contactpersoon nu staat er domeinnamen98@ziggo.nl

Deze bovenstaande catteries hebben ons gechanteerd met www.cat-vision.nl, dit hebben ze bij de andere cattery ook geprobeerd.

wij hebben op 20-6-2020 een aangetekende brief ontvangen van de Savannah fokkers club (eigenaren Savannah Jungle en Nevasirags) Ze willen dat wij binnen 7 dagen 2000 euro betalen aan hun, omdat wij dit bericht op onze website hebben staan.

Tot heden hebben wij en de andere cattery onze domeinnamen nog niet terug, ook worden we tot de dag van vandaag nog steeds lastig gevallen door deze fokkers!

www.cat-vision.nl is vanaf 12-11-2019 in hun bezit
www.catteryd-tails.nl is vanaf 22-03-2020 in hun bezit

Klik hier voor het uitgebreide verhaal op Facebook