Meer bekendheid voor de Kurilian Bobtail en een grotere genenpool in Nederland.

Omdat de Kurilian Bobtail nog zo onbekend is in Nederland en de genenpool zo klein is, zijn wij op zoek naar leuke collega fokkers die met liefde voor het ras willen fokken, en zo de genenpool te vergroten en de Kurilian Bobtail meer bekend te maken in de Benelux. De Kurilian Bobtail is een geweldig ras en we willen dit graag met meerdere delen.

Mocht je hart sneller gaan kloppen bij dit ras en heb je je goed verdiept in de Kurilian Bobtail en het fokken van katten, dan helpen wij jou graag op weg met nieuwe unieke lijnen van verschillende collega fokkers uit het buitenland.

Wij hopen op deze manier de Kurilian Bobtail beter op de kaart te zetten in de Benelux maar vooral in Nederland omdat er te weinig fokkers zijn en de genenpool daardoor beperkt is, hierdoor krijg je vaak dezelfde combinaties en dezelfde lijnen.

Op deze manier is het lastig om het ras echt te (verbeteren) en het doel van ras katten fokken is juist om telkens betere exemplaren te fokken, daarom  is het belangrijk dat de genenpool groter word.

En hoe leuk is het als je geliefde ras meer naamsbekendheid krijgt!

Let op katten fokken kost veel geld als je dit op de juiste manier doet, er komt heel veel bij kijken, wij helpen u hier graag mee om eerlijke en duidelijke uitleg te geven.