Onze Savannahs in het exclusieve, Nederlandstalige boek over de Savannah kat!

Er is een prachtig en zeer compleet boek over de Savannah kat verschenen! En wat dit boek voor ons extra speciaal maakt: onze Savannahs staan erin!

Wat zijn wij trots dat ook onze Ndidi, Indy, Noah, Ramsey, Silver, Chili en pepper meerdere keren in dit prachtige en zeer complete boek over de Savannah kat te bewonderen zijn. Noah is zelfs uitgekozen als één van de covermodellen en prijkt nu bovenop de D – op de voorzijde van dit boek

Het boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering en de foto’s van onze Savannahs zijn gemaakt door Anita Giskes. Het is een prachtig boek geworden waarin je werkelijk alles leest over het ontstaan, over de verschillende generaties en over het karakter en het gedrag. Ook wordt er aandacht
besteed aan de serval en de invloed van deze Afrikaanse voorouder op de eerste en latere generaties. Het boek maakt goed duidelijk wat voor kat een Savannah is en wat een Savannah nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven. Daarnaast komt uiteraard ook het uiterlijk uitgebreid aan de
orde, alsook de aanschaf,voeding, verzorging en het fokken. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan het tentoonstellen van Savannahs, waaraan ik ook een bijdrage heb mogen leveren!

Het informatieve en fraai vormgegeven boek is voorzien van heel veel mooie foto’s en is een aanwinst voor iedereen die meer wil weten over dit geweldige ras!
Het boek De Savannah kat (ISBN 978-90-811330-5-0) heeft een groot, liggend formaat (± 30 cm x 23
cm), telt 152 pagina’s en kost € 45,- en is nu overal verkrijgbaar!

Auteur: Cindy Schwering
Vormgeving: Nelleke Dikkerboom
Fotografie: Anita Giskes en Carolien van Schie

Savannah boek
Boek Savannah kat