Rust zacht lieve Jannes, je was echt te kort bij ons.

Maak kennis met Jannes!
21 september 2021
In het dierenasiel waar ik (Evelyne) werkzaam ben kwam deze lieverd binnen, een oude HTK kat waar ik meteen verliefd op werd ❀️
Tja wat nu? πŸ˜΅β€πŸ’« Toch nog een kat erbij?? Uhh JA! Dus we hebben Jannes geadopteerd 😻 Jannes is 18, 19, 20+ jaar geen idee hoe oud hij precies is. Hij mag zijn laatste jaren bij ons verslijten aangezien zijn adoptie kans best klein was.
Vandaag heb ik hem mee genomen en is hij bij de dierenarts geweest om de nodige bloedtesten te doen, gelukkig negatief. Daarna heeft hij een uitgebreide wasbeurt gehad en heerlijk gekamd hij vond het heerlijk
Nu nog even in quarantaine en dan mag hij in de groep
Update JannesΒ 
24 september 2021
Jannes heeft helaas de niesziekte opgelopen en heeft het erg zwaar hij staat vanaf dinsdag al op de antibiotica, maar hij wil niet meer eten 😞 Jannes heeft ook nog is hele gevoelige darmen dus we hebben speciaal voer voor hem gehaald alleen hij eet het nog niet 😞 We zijn begonnen met dwangvoeding en dit doet hij goed, ook krijg hij een paar keer per dag infuus (vocht toegediend) hij is zo ontzettend lief en wil zo graag ❀️ we doen er alles aan om hem te redden vannacht gaan we gewoon door, hij is zo speciaal voor me πŸ₯°
Stuur a.u.b. al jullie geluk onze kant op ❀️
Extra update 20:15 ⚠️
24 september 2021
We zijn naar de dierenarts gereden met Jannes, helaas was het geen goed nieuws hij is bijna op 😭 zijn leeftijd maakt het niet makkelijk en zijn kwaaltjes ook niet 😒 toch hebben we hem weer mee naar huis genomen en hij ligt nu naast me op de bank zodat hij zich fijn voelt bij ons (de rest van onze katten is boven vanwege zijn niesziekte)
Jannes heeft medicatie gehad en ik heb hem net extra vocht nog gegeven hij heeft het hard nodig! We blijven vocht toe dienen en hopen dat hij hier doorheen komt πŸ€ we hebben al het geluk van de werend nodig!
Het leven is zo oneerlijk πŸ’”πŸ˜’
25 september 2021
Jannes ging vanaf gister avond heel snel achteruit 😭 we hebben gevochten voor hem maar het mocht niet baten, vannacht hem ik bij hem op de bank geslapen zodat hij zich niet alleen voelde ❀️
Hij werd slomer en had helemaal geen eetlust meer, zijn buikje vulde zich met vocht. Hij zwalkte en uiteindelijk kon hij niet meer staan of lopen 😒 zijn ademhaling werd slechter.
De dierenarts zou vandaag thuis komen voor Jannes zo dat hij niet meer de auto in hoefde. Maar helaas ging hij op dat moment zo snel achteruit dat we geen keuze meer hadden, we moesten met spoed naar de kliniek 😒 op de kliniek aangekomen heeft Jannes een spuitje gehad hij kon niet meer en hij was niet meer te redden, zijn niesziekte is gemuteerd naar FIP 😭
Jannes is om 09:20 vredig ingeslapen in mijn armen πŸ’”πŸ˜­πŸŒŸ Rust zacht
Ik ga je zo missen jongen, je hebt voor altijd een plekje in ons hart ❀️ je was niet lang bij ons maar je bent zo speciaal! wat hadden we je graag een geweldig leven gegeven je bent geweldig!

WhenΒ  you feel me in your heart, just look up i will be right there