CatVision bij hart van Nederland en de Telegraaf

Vandaag zijn ze van Hart van Nederland in onze Cattery geweest om een interview te houden over de serval en de positieflijst. Zoals de meeste wel hebben gelezen staat de serval op de positieflijst en is er een kans dat ze vanaf 2024 niet meer gehouden worden…
Dit is een ontzettende klap voor ons als Savannah fokkers.. daarom wilde wij wel mee werken om te laten zien dat een serval NIET gevaarlijk is en dat deze positieflijst niks gaat verbeteren!  wij hebben duidelijk aangegeven dat we met houderij voorschriften veel verder gaan komen dan met een positief lijst.
Vanavond komen ik en Mombasa op tv, om 22:30 bij SBS 6, en wat was dit spannend zeg super zenuwachtig om op tv te komen. Hopelijk maken ze er een mooi stuk van.
De Telegraaf is ook nog langs geweest om wat foto’s te maken van Mombasa en onze Savannahs en een klein interview gehouden, het uitgebreide interview hebben ze bij onze collega fokker gedaan, en ook bij een bevriende serval houder waar wij al eerder mee in de telegraaf hebben gestaan.