kitten nieuws

Hoe mooi is dit! moeder CatVision Vivita en dochter CH. CatVision Akilah zijn beiden vandaag bevallen 07-08-2022 moeders en kittens maken het goed!
Vivita is vannacht bevallen van 2 prachtige kittens met hulp van Akilah, Akilah begon vanmiddag met haar eerste bevalling en binnen 2 uur waren alle 6 de kittens er al Vivita heeft Akilah geholpen ze hebben beide de kittens verzorgd en gewassen ook voeden beide moeders de kittens
Akilah had wel een verrassing voor ons 2 zilver marble kittens en een smoke meisje, dit is voor ons de eerste keer dat we deze kleur en patroon hebben gefokt
Ook onze Felissavannah Khaleesi is bevallen van haar eerste nestje we zijn zo ontzettend trots op haar  ze heeft het zo goed gedaan.
Gister rond 19:00 begon ze met haar bevalling, ze had wat moeite met het eerste kitten, maar daarna ging het zo ontzettend snel. Khaleesi is bevallen van 7 kittens! het 7de kitten is om 21:00 geboren. We hadden eigelijk gedacht dat ze een klein nestje had want ze was helemaal niet zo dik, maar ze heeft ze goed verstopt, ze heeft 4 katers en 3 poesjes, ook hebben we onze eerste melanastic (het zwarte kitten)