We zijn terug van een geweldig showweekend op de TICA kattenshow in Asperen!

– CatVision Imani Du Zambia was voor het eerst op show. En ze deed het zo goed en ze houdt echt van shows, ze had echt plezier! Ze behaalde 7 finales en ook een eerste plaats, we kregen ook geweldige reacties van de jury (deze video’s zijn te zien op Facebook) we zijn erg trots

– Alphacat Gabrialla of CatVision deed het ook erg goed voor de eerste keer. De eerste dag had ze geen kans voor een finale omdat ik haar met de verkeerde shampoo had gewassen waardoor haar vacht er verschrikkelijk uitzag OOPS! Dus ik heb haar na de eerste show dag nog een keer gewassen maar nu met de juiste shampoo! En vandaag ziet haar vacht er geweldig uit en behaalde ze een finale en werd ze KAMPIOEN!

– CatVision Dark Moanna zij was ook voor het eerst op show, en deed het super. ze gedroeg zich heel goed. Ze krijgt dit weekend geen finale maar we zijn trots op haar, ze kreeg ook leuke reacties van de keurmeester!

– CatVision Golden Meawyn was voor de tweede keer op show en voor de eerste keer in de volwassen klasse. Ze kreeg dit weekend geen finale maar ze deed het super!