Wij stoppen met de Kurilian Bobtail

Sommige wisten het al maar na heel lang wikken en wegen hebben wij het besluit genomen om te stoppen met de Kurilian Bobtail in onze Cattery. Het is een moeilijke keuze maar we willen ons volledig focussen op de Savannahs en met mijn allergie reageer ik toch teveel op de bobtails.
Wij hebben 3 jaar gefokt met dit leuke ras en Nederland en België voorzien van gezonde en lieve Kurilian bobtail kittens. Een aantal van onze Kurilian bobtails wonen bij hele leuke fokkers in Europa. We hebben we leuke contacten opgebouwd, die we zeker behouden.
In die 3 jaar hebben we de grootste oplichter van Rusland aan het licht gebracht… en hebben we er voor gezorgd dat er 2 Kurilian bobtail fokkers in Nederland ook zijn gaan testen op erfelijke aandoeningen, nadat ze 10 jaar gefokt hebben zonder testen…. dat maakt mij nog steeds boos!
Nazaro en Meawyn hebben wij overgedragen aan een hele fijne nieuwe Cattery in Nederland (Simply Kuril) die nu 3 katten van ons heeft. hij zal verder gaan met dit leuke ras, ook zullen we onze contacten naar hem doorsturen.