We zijn terug van het show weekend in Nederland

Er waren prachtige katten, en maar liefst 6 prachtige Savannahs. Het was een prachtige en speciale show ter ere van lieve Mirjam het was echt super georganiseerd door Cats and Tulips

CH. CatVision Sir Massimo heeft 2 finals gehaald en heeft zijn titel Grand Champion (GRC) behaald. Hij heeft nu in totaal met de vorige show 10 finals behaald. Hij hij is nog maar 8 maanden oud!

CH. CatVision Dark Moanna heeft ook een final gehaald!  het is voor haar erg moeilijk om de spotted Savannahs te verslaan vanwege haar smoke kleur, maar ze heeft het toch weer gedaan en een final te pakken.

RW DGC. CatVision Imani Du Zambia geeft geen finals behaald dit weekend. Ze is ook als best of breed gekozen, en heeft er weer wat punten bij Imani heeft zich vooral vermaakt met alles wat bij de jury op de tafel lag.. ze heeft diverse speeltjes gestolen en vervolgens ook gesloopt ze maakte haar eigen feestje met dat speeltje in haar hokje (speeltje kreeg je niet meer terug, en ze maakte een soort van mislukte salto’s met dat speeltje) resultaat ze mocht het speeltje mee naar huis nemen, Imani blij !

We hebben gisteren met de loodjes wat mooie prijzen gewonnen een mooi mandje met een leuk krukje en diverse katten speeltjes, voer, schoonmaak spulletjes etc, maar ook een inschrijving voor de show in UK. Dus we hebben 12 – 13 augustus onze eerste show in UK

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot volgende maand!