We zijn terug van een geweldig showweekend in Frankrijk en hebben hele mooie resultaten behaald!

Onze wereldreiziger Alberta Dakar van CatVision deed het geweldig op zijn eerste show. Hij was zo lief en had echt plezier op de kattenshow. Hij haalde 9 van de 10 finales en werd 3e beste kitten van de hele show! We hebben heel mooi commentaar gehad over hem, zijn finales zijn

Beste kitten (SP)
2e beste kitten (SP)
3e beste kitten (AB)
5e beste kitten (AB)
6e beste kitten (AB)
7e beste kitten (AB)
8e beste kitten (AB)
2 x 10e beste kitten (AB)

Onze DGC CatVision Sir Massimo had echt een zware competitie er waren zoveel mooie katten en het catcount was hoog. Hij moest het opnemen tegen een mooie Savannah kater die veel ouder was dan hij. Maar Massimo deed het echt geweldig en 6 van de 10 ringen was hij beste van het ras en behaalde 3 finales! Hij is nu TRIPLE GRAND CHAMPION (TGC) zijn finales zijn:

2e beste kat (SP)
3e beste kat (SP)
7e beste kat (AB)

CH. CatVision Dark Moanna deed het ook erg goed maar de concurrentie was te hoog voor haar, ze moest 2 mooie Savannah katers verslaan en dat is moeilijk voor een black smoke meisje. Ze werd 9 keer 3e beste van het ras en 1 keer tweede beste van het ras.
Dit was onze eerste show in Frankrijk, en het was een leuke show, bedankt Bruno van de Association Féline des Pays de Loire – AFPL – Catimini voor deze leuke show.