Nieuwe sponsoren Feliway en Renske diervoeding

Deze week zijn onze 2 nieuwe sponsoren Feliway & Renske Diervoeding langs geweest om te kijken wat de mogelijkheden zijn natuurlijk hadden we Dakar, Moanna en Kismet over tafel die hebben zich helemaal uitgesloofd voor de vertegenwoordigers, zijn soms net een stel stickers.

We hebben best wat producten ontvangen voor onze kitten pakketten waar we heel blij mee zijn en onze katten ook. Moanna had de snoepjes van Renske al snel in de gaten ging er eerst heel lief bij poseren om vervolgens met die snoepjes er vandoor te gaan. Dakar vermaakte zich prima in de zak, en kwam ook nog even mooi poseren naast de Feliway.

We hopen dat we de verhuizingen en de introductie naar andere dieren nog soepeler te kunnen laten verlopen met behulp van Feliway help! Dit is een nieuwe product wat is ontworpen onder andere voor verhuizingen / veranderingen
Ontzettend bedankt weer voor alles!

Kik hier om onze partners en sponsoren in te zien.