We zijn terug van een geweldig showweekend in Denemarken.

Het was een geweldige show met geweldige mensen, veel mooie katten en het aantal katten en de kwaliteit was echt hoog. De locatie was geweldig deze keer was de show in een dierentuin! grote waardering aan Viking Cats voor deze geweldige show.

En nu de resultaten

– Alberta Dakar of CatVision deed het weer geweldig! Hij behaalde 10 finales van de 12 en ook nog een eerste plaats EN hij werd 3e BEST OF BEST KITTEN van de hele show Dakar is echt een geweldige showkat hij houdt ervan en speelt veel met de keurmeesters, en hij steelt speelgoed van de keurmeesters en geeft het niet terug.

– TGC CatVision Sir Massimo hij deed het ook erg goed en we zijn zo trots op hem! Op deeze show waren 4 Savannahs Massimo was 7 van de 12 keer beste van het ras en haalde 2 AllBreed finales.

– CatVision Daenerys deed het ook geweldig, het was haar eerste show dus ze was een beetje zenuwachtig. Maar zondag begon ze te spelen met de keurmeesters dus we zijn erg blij! ze geen finale gehaald, maar het was een goede eerste ervaring voor haar.

Deze keer waren we voor het eerst op het regionale banket het was een hele leuke ervaring en het eten was heerlijk we kregen een hele mooie award voor RW DGC CatVision Imani Du Zambia 15e beste kittens 2022/2023. Al met al was het een geweldig show weekend!