We zijn terug van een geweldig (show)weekend

Deze keer hadden we een show in Frankrijk op een prachtige locatie het Baltard paviljoen vlakbij Parijs, georganiseerd door Association Féline des Pays de Loire – AFPL – Catimini Club.

Vrijdagavond was ik in Parijs en ben ik voor de eerste keer in het Louvre geweest het was prachtig. Ik ben ook naar de Eiffeltoren en de Sacré Coeur geweest en ontmoette voor de eerste keer mijn vriendin in Frankrijk Marie Cezar, ze liet me Frankrijk zien en ik kreeg een heel leuk en heerlijk Frans pakket heel erg bedankt hiervoor!

Zaterdag showde we samen met Marie van Les félins de Terenga het was zo leuk om haar op show te zien met haar prachtige katten ik ben echt fan van haar prachtige meisje Unagi en haar jongen was ook geweldig!

En nu de showresultaten:

QGC. CatVision Sir Massimo heeft het heel goed gedaan en heeft 8 van de 10 finales gehaald en heeft nu de titel Quadruple Grand Champion (QGC) hij had veel plezier op show en was zoals altijd met een speeltje in zijn mond.

Alberta Dakar of CatVision deed het weer geweldig! Hij haalde ook 8 van de 10 finales en kreeg veel punten.  Hij was ook weer erg speels en zo lief, en deze keer heeft hij geen speeltjes gesloopt!

Katja heel erg bedankt dat je op mijn katten heb gepast zondagmiddag toen ik mijn nieuwe kater moest ophalen er komen foto’s aan maar hij moet eerst nog even settelen.