Rust zacht mijn lieve speciale vriendin / mentor Caroline

Lieve Caroline  wat is het leven oneerlijk en veelste kort.. mijn lieve vriendin, mijn mentor is er niet meer..
ik ben dankbaar dat ik heb mogen genieten van haar gezelschap, ik ben haar dankbaar dat ik van haar heb mogen leren.

Dankzij Caroline is CatVision hoe het nu is, zonder haar waren we niet waar we nu staan. Ze heeft me alles geleerd, ze heeft altijd achter mij gestaan en ze geloofde altijd in me. Ik ben haar zo dankbaar. We hebben onze eerste poes (Indy) bij Cannelle Savannahs gekocht en kort daarna onze 2de poes (Ndidi). Dankzij haar kon mijn droom uitkomen, mijn eigen cattery!

Caroline was een gerespecteerd en liefdevol persoon wat veel betekende in de Savannah wereld, ook is ze medeoprichter van Savannah kat verenging Nederland.

We zullen Caroline nooit vergeten en altijd in eren dragen, we missen je!

Onze cattery is de komende week gesloten, wij zullen na volgende week de telefoontjes en e-mails beantwoorden..