We hebben iets geweldigs aan te kondigen, dit is heel speciaal nieuws dat ik met jullie wil delen

Sommigen van jullie weten dat ik vorig jaar een van mijn beste vriendinnen en geliefde mentor Caroline van Cannelle Savannahs ben verloren. Ze was niet alleen een van mijn beste vriendinnen, maar leerde me ook alles wat ze wist over Savannah katten fokken. Zonder haar zou ik niet zijn waar ik nu ben met onze cattery.

Na haar overlijden werd ik closer met vrienden van Caroline en Wout, die het laatste kitten hebben dat in hun cattery is geboren, een prachtig F2 meisje genaamd Solei. Aanvankelijk deelden we emoties van verlies en verdriet, maar naarmate onze band groeide, bedachten we hoe mooi het zou zijn om Carolines lijn, haar toewijding, prestaties en vooral haar liefde voor katten, voort te laten leven.

Cannelle Savannahs Solei is geboren uit hun prachtige F1 HP SpotlightNL Jamila en zij is het hoogtepunt van hun fokprestaties. Niet alleen is Solei een van de mooiste F2’s in type die ik ooit heb gezien, ze heeft ook een heel bijzonder karakter en kan letterlijk niet zorgzamer en vriendelijker zijn.

Het is een absoluut genoegen om haar bij ons op bezoek te hebben en we genieten echt van de tijd die we hier met haar hebben Ze werd al snel vrienden met onze lieve dekkater Saber.

We hopen zo dat het is gelukt, en dat er een poesje voor ons bij zit om haar lijn mee voort te zetten. Als er een poesje bij zit zullen we haar CatVision Cannelle noemen.

Moeder: Cannelle Savannahs Solei (F2 B ) House of Mauw
Eigenaren: Verena Vos & Adriaan van Lanschot

Vader: QGC Savvypaws Saber van CatVision (F7 SBT)

Een verbintenis liefdevol gezegend door Wout