Cattery

Welkom bij Cattery

CatVision

Savannah kat & Kurilian Bobtail

Over ons
Savannah kat

Savannah

Voor het fokken van een Savannah kat hanteren wij een hoge standaard en willen wij uitsluitend werken met raszuivere en gezonde katten. En wij zijn gespecialiseerd in SBT generaties voor show.
Ons doel is het ondersteunen van de ontwikkeling van het Savannah ras door selectie van kwaliteit katten met als resultaat, gezonde kittens met een typische Savannah uitstraling en een bijzonder aangenaam karakter.

Onze Savannah katten hebben wij vanaf kitten in huiselijke kring opgevoed en hebben volledige papieren. Onze Savannah’s zijn op volledig DNA op erfelijke ziektes getest, en worden jaarlijks geënt en meerdere malen per jaar ontwormt & ontvlooid. Wij fokken uitsluitend met combinatie Savannah X Savannah

Voordat u een Savannah koopt is het van belang om op voorhand in dit ras te verdiepen, om zo na te kunnen gaan of dit ras bij u past en/of u hiervoor de benodigde ruimte heeft.

De Savannah kat heeft bewegingsruimte nodig en kan niet buiten worden los gelaten, een buitenverblijf of een loopwiel word veel gebruik van gemaakt.

Kurilian Bobtail

Ons doel is het ondersteunen van de ontwikkeling van het Kurilian Bobtail ras door selectie van kwaliteit katten met als resultaat, gezonde kittens met een rastypische uitstraling en een aangenaam karakter. Al onze katten zijn met liefde grootgebracht.

Onze Kurilian Bobtail katten hebben wij vanaf kitten in huiselijke kring opgevoed en hebben volledige papieren. Onze Kurilian Bobtails zijn volledig DNA op erfelijke ziektes getest en worden jaarlijks geënt en meerdere malen per jaar ontwormt & ontvlooid. Wij fokken uitsluitend met combinatie Kurilian X Kurilian

Savannah kat
KBL
Tica savannah

Grand Champion

Onze eigen gefokte CatVision Ramsey A Miti heeft haar titel GRC behaald

Laatste nieuws

GROOT NIEUWS, Grote uitbreiding in onze cattery

Wij gaan uitbreiden met 3 nieuwe huisgenoten, 1 Savannah kater en 2 Kurilian Bobtail poezen uit het buitenland.

Onze Savannah kater zal een prachtige kater worden met zwarte neus.

En onze Kurilian Bobtail poezen zullen van Cattery Amisti (UK) en Cattery Alphacat (Rusland) komen, beide zijn dit zeer goede Catteries met bewezen show en fokkatten.

Kittens verwacht

Wij verwachten dit jaar kittens van,

GRC CatVision Ramsey A Miti (Savannah)

CatVision Navarra Espanja    (Savannah)

Cannelle Savannahs Ndidi     (Savannah)

Cannelle Savannahs Indy      (Savannah)

CH Dancing Queen Nala   (Kurilian Bobtail)

TICA Outstanding Cattery programm

Wij hebben onze cattery aangemeld voor het TICA Outstanding Cattery programm.

CatVision volgend deze regels van TICA,  hopelijk kan op korte termijn de dierenarts in onze cattery langs komen om ons verder te beoordelen, vanwege het Coronavirus moeten we even afwachten wanneer we de beoordeling kunnen doen.

TICA Outstanding Cattery Certificate

Met liefde grootgebracht

Kittens