Beschikbare Savannah kittens

Hier vind u onze actuele nesten, en kunt u zien welke Savannah kittens beschikbaar zijn. Zijn er geen kittens beschikbaar? Kijk dan op de pagina geplande nestjes of op onze nieuws pagina wanneer er weer nestjes worden verwacht. Ook kunt u contact opnemen om u op de wachtlijst te laten plaatsen.

  • BeschikbaarVoor het kitten zijn wij op zoek naar een nieuwe eigenaar.
  • OptieEen optie is een korte periode waarin wij het kitten even voor iemand vasthouden. Een bezoek is meestal dan al ingepland, het kitten kan dus nog beschikbaar komen.
  • Onder evaluatieHet kitten is voorlopig nog niet beschikbaar (tot 10 weken), wij willen eerst kijken hoe het kitten zich ontwikkeld en eventueel opgenomen kan worden in ons eigen fokprogramma of een fokprogramma bij een andere cattery.
  • GereserveerdHet kitten is besproken voor de nieuwe eigenaar, en kan niet meer gekozen worden.

CH. CatVision Dark Moanna X Moondust Griffe d’Enigme

Moanna is 16 november bevallen van 6 prachtige F7 SBT kittens. Dit is een heel speciaal nestje voor ons, omdat de kittens geboren zijn op de verjaardag van Evelyne haar opa (Jos) dit nestje zal ten ere staan van opa.

Wij hebben nog 1 kitten beschikbaar.

Stamboom

CatVision Vigilanti
Mannelijk
Black silver spotted tabby
Prijs: 1500 euro
Beschikbaar
Stamboom

Vigilanti is een prachtig helder kitten, hij heeft een bijna witte ondervacht met mooie spots die goed geplaatst zijn hij is iets lichter als zijn broertje Dutch Dakota. Zijn kopje is ook erg mooi en sprekend.

Vigilanti is een echte knuffel, hij zit graag bij je en geniet van de aandacht, ook is hij heel speels.