Beschikbare Savannah kittens

Hier vind u onze actuele nesten, en kunt u zien welke Savannah kittens beschikbaar zijn. Zijn er geen kittens beschikbaar? Kijk dan op de pagina geplande nestjes of op onze nieuws pagina wanneer er weer nestjes worden verwacht. Ook kunt u contact opnemen om u op de wachtlijst te laten plaatsen.

Wij hebben 4 prachtige F4 SBT kittens (katers) beschikbaar in de kleuren black tabby spotted, de kittens zijn op 21-10-2021 geboren, Ndidi is de moeder van onze SGC. CatVision Ramsey A Miti. De kittens zijn vanaf 1 december te bezichtigen.

Uit de combinatie Cannelle Savannahs Ndidi (F3 C) X Wyldthingz Lord Loki (F7 SBT)

Stamboom

Onder evaluatie

CatVision Neville

Beschikbaar

CatVision Nyano

Beschikbaar

CatVision Navajo

Beschikbaar

CatVision Nvar

Wij hebben 4 prachtige F5 SBT kittens (poezen) , de kittens zijn op 30-10-2021 geboren, op dit moment staan de kittens onder evaluatie voor fokkers. Later zullen er misschien kittens beschikbaar komen als huisdier.

Uit de combinatie CatVision Vivita Amora (F4 SBT) X Wyldthingz Lord Loki (F7 SBT)

Stamboom

Onder evaluatie

CatVision Mazikeen

Black tabby spotted

Onder evaluatie

Catvision Dakara

Black silver spotted tabby

Onder evaluatie

CatVision Riviera

Black tabby spotted

Onder evaluatie

CatVision Zaynah

Black tabby spotted

Onze bevriende cattery Savannah Temple uit polen heeft prachtige F5 SBT en F6 SBT kittens beschikbaar, uit zeer goede lijnen van hoge kwaliteit. Wij hebben Savannah Temple Kismet Of CatVision aangeschaft bij Alicia zij zal in december naar Nederland komen, dan zullen ook de andere kittens eventueel mee kunnen verhuizen.

De kittens van Savannah Temple komen uit geteste en gezonde lijnen, ook socialiseert Alicia haar kittens heel goed. De kittens zijn alleen beschikbaar als huisdier. Voor meer informatie en foto’s neem contact op met Savannah Temple.

Er zijn nog 2 F6 SBT poezen beschikbaar en 1 F5 SBT kater.

Generatie F6 SBT

Generatie F6 SBT

Generatie F6 SBT

Generatie F6 SBT

Generatie F5 SBT

Generatie F5 SBT