Beschikbare Savannah kittens

Hier vind u onze actuele nesten, en kunt u zien welke Savannah kittens beschikbaar zijn. Zijn er geen kittens beschikbaar? Kijk dan op de pagina geplande nestjes of op onze nieuws pagina wanneer er weer nestjes worden verwacht. Ook kunt u contact opnemen om u op de wachtlijst te laten plaatsen.

op 7 Augustus 2022 zijn moeder (Vivita) en dochter (Aklilah) bevallen van beide een prachtig nestje, Vivita en Akilah zorgen samen voor de kittens dit is zo ontzettend lief! Khaleesi heeft 9 Augustus haar nestje gehad, ook zij doet het heel goed.

Er staan op dit moment een aantal kittens in optie en onder evaluatie, er komen later nog kittens beschikbaar als de evaluatie voorbij is.

  • Beschikbaar: het kitten is beschikbaar en kan gekozen worden.
  • Optie: kitten staat in optie voor liefhebbers en kan later nog beschikbaar worden.
  • Onder evaluatie: kitten staat onder evaluatie voor een fokker, na evaluatie kan het kitten beschikbaar worden.
  • Gereserveerd: het kitten is gereserveerd, en kan NIET meer gekozen worden.

CH. CatVisision Akilah Joemana X CatVision Obi of Felissavannah

Akilah is 7 augustus bevallen van 6 prachtige en gezonde kittens, dit is ons Hawai nestje. Wij hebben nog maar 2 kittens beschikbaar van deze combinatie.

CatVision Nalani

Vrouwelijk
Generatie: F6 SBT
Kleur: Black silver spotted tabby
Status: beschikbaar
Stamboom

Nalani is een super schattig zilver poesje ze heeft een ontzettend lief gezichtje.  Haar ondervacht is helder en is zo goed als wit, en ze heeft mooie spots.
Nalani is een zeer aanhankelijk kitten ze is echt een kleine stalker die je constant volgt. Ze zal een geweldig huisdier zijn.

De prijs van Nalani is 1250 euro als huisdier incl BTW

CatVision Molokai

Mannelijk
Generatie: F6 SBT
Kleur: Black silver spotted tabby
Status: Beschikbaar
Stamboom

Molokai is echt een prachtig katertje met een mooi contrast en goed geplaatste spots en een mooi smal kopje en een brede neus. Molokai is heel helder zilver en heeft geen tarnish (bruin). Hij groeit tot nu erg goed uit, hij heeft een spits kopje en heeft rechte en grote oren. Hij heeft mooie verdeelde spots en lange benen.Molokai is beschikbaar voor een verantwoordelijke fokker

De prijs van Molokai is 1450 euro als huisdier incl BTW, fokkers op aanvraag

Felissavannah Khaleesi of CatVision X Wyldthingz Lord Loki

Khaleesi is 9 augustus bevallen van 7 prachtige en gezonde kittens, dit is ons Afrikaanse nestje. Wij hebben nog maar 1 kitten beschikbaar van deze combinatie.

CatVision Dembe

Mannelijk
Generatie: F4 SBT
Kleur: Black spotted tabby
Status: Beschikbaar
Stamboom

Dembe is ook een mooi katertje met een donker masker, heeft hij een mooie gouden ondervacht met donkere spots. Dembe is een grappig katertje met zijn enorme oren, hij is erg vriendelijk en aanhankelijk maar ook speels. Hij is wel een brokkenpiloot en heeft een val gemaakt van de krabpaal, hij is bij de dierenarts geweest en is weer helemaal de oude, hij is alleen wel 1 kattenleven kwijt en heeft er nog maar 8 in plaats van 9.

De prijs van Dembe is 2250 euro als huisdier incl. BTW