Wachtlijst en aanbetaling.

Wij werken met een wachtlijst voor onze kittens, omdat wij willen dat de keuze van een kitten een weloverwogen besluit is, en geen impulsieve aankoop. Wij plaatsen alleen mensen op de wachtlijst als wij telefonisch contact hebben gehad, maar liever als u bij ons bent langs geweest voor een kennismakingsgesprek.
Tijdens dit bezoek of telefonische gesprek kijken we of er een wederzijdse klik is, daarna dient het onderstaande formulier ingevuld te worden.

Wij hebben sinds 2021 een nieuwe regel voor onze wachtlijst, dit is een aanbetaling van 100 euro, de aanbetaling is niet restitueerbaar zit er geen geschikt kitten voor u bij, dan mag u de aanbetaling mee nemen naar een ander nestje.

De reden hiervoor is dat wij de ervaring hebben dat mensen die op de wachtlijst stonden (zonder aanbetaling) niets meer van zich lieten horen, of elders een kitten hebben gekocht. Hierdoor hebben we andere mensen teleur moeten stellen doordat onze wachtlijst vol was, daarom werken wij alleen nog met een wachtlijst als er een kleine aanbetaling is gedaan.

Door mijn aanbetaling voor de wachtlijst en dit ingevulde formulier in te dienen bij CatVision, bevestig ik het volgende:

  >

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoon nummer *

  Wat is uw woon situatie *

  In welke generatie Savannah bent u geintreseerd?

  Heeft u voorkeur voor een bepaalde moeder

  Heeft u ervaring met katten? *

  Heeft u katten zo ja hoeveel? *

  Zoekt u 1 of 2 katten? *

  Zoekt u een kitten of een herplaatser? *

  Aanvullende informatie