Onze verblijven

De bevallingsverblijven

Deze foto’s geven u een indruk van onze bevallingskamers.

Op de foto’s ziet u onze bevallingskamers. Deze worden alleen gebruikt als onze poezen zullen bevallen, zodat ze alle rust hebben en 24/7 camera toezicht.

De kittens zullen hier ongeveer 2 weken in verblijven en moeder loopt elke dag haar ronde door het huis. Dit doen wij voor de veiligheid van de kittens en zodat moeder rust heeft. De moeders durven nog wel eens te gaan slepen met de kittens, En op deze manier doen ze dat eigenlijk niet.

Niet alle katten vinden het fijn als er andere katten bij haar kittens komen!

De poezen vinden dit een (veilige) plek en liggen hier graag met hun kittens.

De bovenverblijven.

Deze foto’s geven u een indruk van onze bovenverblijven.

Onze poezen hebben algehele toegang tot het gehele huis, De bovenverblijven worden enkel gebruikt bij ziekte, quarantaine of bij krolsheid in verband met het sproeigedrag van onze Savannah poezen.

Onze kittens lopen door heel het huis, maar als wij lang van huis zijn zitten onze kittens een paar uur in een van de kamers,  dit is voor hun eigen veiligheid zodat ze niet aan kabels kunnen kauwen en van (hoge) obstakels kunnen vallen, ook hebben we camera toezicht in de verblijven.

De katerverblijven

Deze foto’s geven u een indruk van onze katerverblijven.

Wij hebben 3 ruime verblijven, met inloop naar binnen en buiten.

De binnenverblijven zijn dubbel geïsoleerd en voorzien van verwarming en een camera. Wij hebben de wanden van de binnenverblijven voorzien van trespa en de vloer hebben wij betegeld, Dit hebben wij gedaan zodat wij de verblijven goed schoon kunnen houden. Ook hebben de verblijven genoeg verrijking zodat de katten zich niet zullen vervelen, Ook heeft iedere kat zijn eigen speelgoed en krabpaal.

De buitenverblijven zijn voorzien van tegels en kunstgras, elk verblijf heeft een Nepita faassemii (catnip plant) of een bamboe struik en een aantal boomstronken. Hier spelen en slapen ze graag in ook heeft elk buitenverblijf heeft zijn eigen verlichting.

Het middelste verblijf word voornamelijk gebruikt voor onze poezen als het goed weer is zitten onze poezen graag buiten.

Omdat het niet mogelijk is om onze Savannah katers in huis te houden, vanwege hun sproeigedrag, geven wij onze katers wel extra aandacht door middel van wandelingen in het bos en park, ook spelen en kroelen wij veel met onze katers.