De verblijven

De bovenverblijven.

Deze foto’s geven u een indruk van onze bovenverblijven.

Onze poezen hebben algehele toegang tot het gehele huis, De binnen verblijven worden enkel gebruikt bij ziekte of bij krolsheid in verband met sproeigedrag.
Onze kittens lopen door heel het huis, maar als wij lang van huis zijn zitten onze kittens een paar uur in een van de kamers.

De bevallingsverblijven

Deze foto’s geven u een indruk van onze bevallingskamers.

Op de foto’s ziet u onze bevallingskamers. Deze worden alleen gebruikt als onze poezen zullen bevallen, zodat ze alle rust hebben en 24/7 camera toezicht.

Moeder en kittens zullen hier ongeveer 2 weken in verblijven. Dit doen wij voor de veiligheid van de kittens. De moeders durven nog wel eens te gaan slepen met de kittens, En op deze manier doen ze dat eigenlijk niet.

Ook vinden de poezen dit een (veilig) plek en liggen ze hier graag.

De katerverblijven

Deze foto’s geven u een indruk van onze katerverblijven.

Wij hebben wij 3 ruime buitenverblijven met inloop naar de binnenverblijven.

De binnenverblijven zijn dubbel geïsoleerd en voorzien van een verwarming, ook zal ieder verblijf zijn eigen verlichting binnen en buiten krijgen. Wij hebben de wanden van de binnenverblijven voorzien van trespa en de vloer hebben wij betegeld, Dit hebben wij gedaan zodat wij de verblijven goed schoon kunnen houden. Ook hebben de verblijven genoeg verrijking zodat de katten zich niet zullen vervelen.

De poezen die hier op uitdekking komen. Zullen bij een van onze katers in het verblijf geplaatst worden, Over het algemeen gaat dit erg goed. Vanaf 10:00 gaan de luiken open en kunnen de katten naar buiten. Meestal zitten ze in het buitenverblijf en liggen ze heerlijk in het zonnetje, als het donker word gaan de katten weer naar binnen en gaan de luiken dicht.