Het fokken

De Savannah

Wij nemen het fokken van de Savannah kat erg serieus wij hebben een selectie gemaakt van kwalitatief goede katten, Met een zeer aangename stamboom zoals A1 Savannahs VS / Wyldthingz VS / Selectexotics VS / Drinkwater VS / Alberta CA / Surreal CA en Savannah Norway

Omdat wij het ras willen verbeteren en niet willen vermeerderen wisselen wij van katers en houden wij ook eigen gefokte poezen aan, wij maken alleen dezelfde combinatie als dit een verbetering voor het ras is.

Door selectie en kwaliteit worden onze kittens al herkend door hun fijne karakter en rastypische uitstraling, hier zijn wij erg blij mee! Ook worden onze Savannahs erg goed beoordeeld op show.

De Kurilian Bobtail

Ook nemen wij het fokken van de Kurilian Bobtail erg serieus, dit ras hebben wij later in onze cattery opgenomen.  Ook bij dit ras zijn wij selectief geweest, wij zijn op zoek gegaan naar de fijnste lijnen zoals Amisti UK /Grand Pompom RU/  Alphacat RU / Sada Raduzhnyk Khrizantem RU / Shonsbob RU / Krasbob RU en Supreme Bobs Team RU

Verder vinden wij kennis, hygiëne en socialisatie erg belangrijk. Onze kittens worden op een correcte manier opgevoed en gesocialiseerd. zodat ze onbevreesd naar hun nieuwe baasje kunnen.

Savannah kittens
Kurilian Bobtail