Exclusief boek over de Savannah kat in de maak!

Goed nieuws voor alle Savannah-liefhebbers: er wordt gewerkt aan een exclusief, informatief en schitterend boek over de Savannah kat! Het boek zal worden geschreven door Cindy Schwering – www.dierenboekenbestellen.nl –  en de fotografie zal o.a. opnieuw door EyeDea Fotografie worden verzorgd. De vormgeving is weer in vertrouwde handen bij Nelleke Dikkerboom.

Een exclusief ras leent zich voor een dito boek. En dus is gekozen voor een groot formaat, exclusieve fotografie en een bijzondere vormgeving. Het luxueuze boek zal in een beperkte oplage worden gedrukt. Aan het boek zullen verschillende experts meewerken, waaronder een aantal fokkers, een keurmeester en een dierenarts. Verschillende Savannah’s uit verschillende lijnen zullen in het boek te bewonderen zijn, zodat de lezer een goed beeld krijgt van de Savannah in Nederland. De verwachting is dat dit exclusieve boek eind dit jaar of aan begin van het volgende jaar uitkomt.

We zijn erg benieuwd hoe dit boek gaat worden.
Wij een een aantal andere catteries hebben mee gewerkt aan dit boek. Onze Ndidi, Ramsey, Indy, Noah en een aantal van onze kittens gaat u terug zien in het Savannah boek.