Kittens

Reserveren van een Kurilian Bobtail kitten

Als blijkt dat u interesse heeft voor een van onze Kurilian Bobtail kittens, dan kunt u bij ons een kitten reserveren. Bij het reserveren dient er een aanbetaling te worden gedaan. De aanbetaling kan worden voldaan bij de eerste bezichtiging van het kitten. u bent natuurlijk van harte welkom om de kitten vaker te bezichtigen, Het is mogelijk een bezichtiging te plannen vanaf het moment dat de kittens 5 a 6 weken oud zijn.

U kunt een kitten reserveren door ons te e-mailen of telefonisch contact op te nemen. Als er geen kittens beschikbaar zijn, dan kunt u natuurlijk ook bij ons op de wachtlijst geplaatst worden.

Kurilian Bobtail informatie

De Kurilian Bobtail zijn bij ons gekomen uit een zuiver Kurilian Bobtail combinatie. Dit houdt in, dat de Kurilian Bobtail alle uiterlijke & karakter eigenschappen van het ras heeft.

Wij zullen ook kijken of de door ons aangeboden kitten een goed tehuis krijgt. Al onze kittens zijn door ons gesocialiseerd en kunnen bij de 13 de week naar de nieuwe eigenaar. De kittens zijn dan 2 x geënt, gechipt en ontwormt. De nieuwe eigenaar krijgt van ons mee:

  • Europees paspoort
  • Verkoopcontract
  • De stamboom met eigendomsbewijs
  • Verrassingspakket
  • Een maand verzekering bij Petplan

Klik op het verkoopcontract om het contract in te zien.

kittens