Beschikbare Kurilian Bobtail kittens

Hier vind u onze actuele nesten en kunt u zien welke Kurilian Bobtail kittens beschikbaar zijn. Zijn er geen kittens beschikbaar? Kijk dan op de pagina geplande nestjes of op onze nieuws pagina wanneer er weer nestjes worden verwacht. Ook kunt u contact opnemen om u op de wachtlijst te laten plaatsen.

Onze Gaby heeft haar eerste nestje! op 24-04-2022 is zij bevallen van een prachtig nestje, wij hebben nog 2 kittens beschikbaar, dit is het Oekraïense nestje.

Stamboom kittens

CatVision Torez, is een stoer katertje, hij speelt graag met zijn nestgenootjes en is ook actief. Hij is donker rood van kleur en heeft wat minder wit als zijn broertjes. Torez is een makkelijk kitten in omgang en erg vriendelijk. Ook Torez zit erg graag bij je en klimt direct op schoot.

Torez is een kitten wat zeer aanhankelijk is maar ook heel speels. Hij houd er echt van om met een veertje te spelen, en is ook zeker niet verlegen.

Beschikbaar

CatVision Cherson, is een grappig katertje, hij is als enige de kleur rood tabby met wit en is net wat lichter van kleur als zijn broers. Cherson is erg nieuwsgierig en wandelt graag door huis om de boel te verkennen. Ook komt hij net als zijn broertjes meteen naar je toe.

Cherson is een kitten met een lach op zijn gezicht net als zijn moeder, ook is hij zeer aanhankelijk maar iets meer verlegen als zijn stoere broers.

Beschikbaar