Maak kennis met onze geweldige huiskatten

Wij hebben ook een aantal huiskatten in onze cattery, dit zijn onze geliefde huisdieren alle 3 de katten hebben hun eigen verhaal.

Al onze huiskatten zijn gesteriliseerd

Onze huiskatten

Fenix

Geboortedatum: juli 2013

Fenix is een van onze huiskatten, ze zat al een langere tijd in het asiel. En wij wilde graag een katje uit het asiel helpen die niet snel een huisje zou vinden. Toen zag Evelyne Fenix en ze was meteen liefde op het eerste gezicht! ze kwam meteen naar ons toe, toen we hoorde dat ze elke keer werd afgewezen omdat ze (zwart) was en geen staartje had. Hebben we haar meteen geadopteerd.

Vanaf dag een zijn Evelyne en Fenix onafscheidelijk, en we durven wel te zeggen dat Fenix, Evelyne haar favoriete katje is.

Fenix is een geweldige unieke kat ze is ontzettend lief naar ons en onze katten, ze is ook altijd de eerste die contact zoekt als wij een nieuwe kat introduceren. Kortom Fenix is GEWEDIG

Dolcy

Geboortedatum: juli 2012

Dolcy is een van onze huiskatten, Dolcy leefde in een vervuilde woning waar 27 niet geholpen katers en poezen leefden, de leefomstandigheden waren zeer slecht.

Wij hebben haar daar weggehaald samen met haar 2 broertjes Bandid en Gabbana. Helaas hadden bandid en Gabbana minder geluk als Dolcy. We zagen dat hun apart op groeide (korte voorpoten en lange achterpoten) ook begonnen ze te (kwijlen), dit was het resultaat van extreme doorfok… Wij hebben Bandid en Gabanna op een leeftijd van 1,5 jaar in moeten laten slapen.

We zijn blij dat we lieve Dolcy nog hebben, ze is  een ontzettend lieve en vriendelijke kat die altijd bij Evelyne in de buurt is. Dolcy heeft helaas wel gezondheidsproblemen. Ze heeft geen tandjes meer en een goedaardige melanoom haar oog, ook heeft ze een vacht probleem dus Evelyne wast haar om de week met speciale shampoo zodat haar vacht minder uitvalt. We hopen nog een aantal jaar van haar te mogen genieten.

Nose

Geboortedatum: Mei 2008

Nose is een van onze oudere huiskatten, de moeder van Evelyne belde na een tijdje dat er een kat in de tuin zat die elke keer terug kwam en erg mager was. Wij zijn gaan kijken en daar zagen we Nose, een vriendelijke zwart witte kat die inderdaad erg mager was en dof in haar vacht. Wij hebben haar mee naar huis genomen vanaf 2012 woont Nose bij ons.

Nose is een hele lieve rustige kat, ze geniet van alle aandacht en ligt altijd wel ergens in de buurt van ons, ze is ook helemaal gek van Andy en ligt elke avond op heb te slapen.