OPVANGPOES AVA

Onze lieve opvangpoes Ava heeft een heel speciaal plekje gekregen!

Wij hebben haar gered uit dat vreselijke huis… met haar kittens. Uitgehongerd, onder de vlooien en wormen liefde kende ze niet…  We zagen het meteen al zij was speciaal! beetje bij beetje begon ze vertrouwen in Evelyne te krijgen, Zij bracht tot slot altijd wat lekkers mee en gaf liefde.  Ava was snel om en genoot van de aandacht. Ze kwam aan en alles leek goed te gaan ze was geen vel over been meer.

Toen we haar wilde laten steriliseren bleek ze al weer drachtig te zijn.. We hadden haar 3 weken en ze was alweer 6 weken drachtig…
Zij is hier bevallen en heeft 6  kittens op de wereld gezet. Dit zijn ook haar laatste kittens ooit geweest! Ava is 25-3-2019 Gesteriliseerd en zal een fokvrij leven tegemoet gaan.

Vanaf het moment dat we hebben besloten Ava te herplaatsen liet Ava zien dat ze wel met de andere katten en kittens overweg kon. Soms nog wel wat brommen maar niet meer vechten ! Dit maakte het voor ons zo moeilijk… wat nu toch te doen?

Maar toch wilde we haar wegbrengen hoe moeilijk dit ook was voor ons.
Prachtig uitgebreid kattenpakket voor Ava in de auto gezet alles was mee , Maar Ava begon flink tegen te stribbelen . Ze wilde haar snoep en blikvoer niet. Evelyne kreeg haar niet in haar reismandje ze verzette zich flink, uiteindelijk in de auto raakte ze in paniek. De Ava die normaal heel rustig is in de auto en altijd slaapt was nu flink aan het mauwen en heel onrustig. Auto aan de kant gezet en haar gekalmeerd . Toen kroop ze onder haar dekentje en werd het een soort van stil. Ze wilde zich helemaal wegstoppen. En ben ik een stuk verderop weer gestopt .

Uiteindelijk heeft Evelyne haar nieuwe eigenaren gebeld .
En uitgelegd wat er gaande is en dat ze haar niet op deze manier kan brengen, Ava was totaal van slag. Gelukkig hadden deze mensen begrip hiervoor echt heel fijn! En hun willen ook het beste voor Ava. Dus we hebben besloten dan Ava toch bij ons zal blijven wonen. Wij hebben de mensen een heel leuk aanbod gedaan voor een F4 kitten want we vonden dit ook erg naar voor deze mensen, ze verheugen zich toch op de poes die vandaag zou komen.

Toen Evelyne met Ava terug reed en het moment dat we Fijnaart weer inreden . Kwam ze onder haar dekentje uit en begon zachtjes op een rustige toon te mauwen. Het moment dat we thuis waren, en haar mandje weer openging. Liep ze eerst wat zoekend door het huis maar toen ze merkte dat ze weer thuis was ging haar staartje omhoog en was ze blij.

Ava doet het sindsdien erg goed met alle kittens en andere katten, Ava hoort hier thuis 

Savannah katSavannah kat
Savannah kat