Over ons

Wij zijn Evelyne Beek en Andy Oomen samen hebben wij een Savannah Cattery in Fijnaart (Noord-Brabant), het is geweldig om met katten om te gaan en op deze manier onze hobby en passie uit te kunnen voeren. Onze liefde gaat uit naar de Savannah kat.
Wij besteden dagelijks veel zorg tijd en liefde aan onze katten, we kunnen wel stellen dat wij met onze katten leven, maar het is genieten elke dag opnieuw. Onze Cattery is in 2017 opgericht.

Onze poezen zijn in eerste instantie bij ons als gezelschap’ s dieren (huisdieren), wij genieten iedere dag van hun aanwezigheid, ze brengen enorm veel liefde en gezelligheid in ons leven.

Onze poezen mogen 1x per jaar een nestje, waarbij hun gezondheid en karakter hoog in het vaandel staat. De kittens worden bij ons in de woonkamer groot gebracht, zodat ze hun aandacht en verzorging krijgen voor een optimale socialisatie. Ook fokken wij uitsluitend met geteste lijnen.

Bij bezoek vinden wij het heerlijk om u een volledige rondleiding te geven door onze cattery en natuurlijk een hoop uitleg en informatie mee te geven, hier kunt u alvast een kijkje nemen in onze cattery.

CatVision

Hoe zij wij begonnen?

Na jaren (kleinschalig) katten te hebben opgevangen, wilde wij er graag wat bij. Evelyne kocht haar eerste (raskat) een Savannah! en was meteen verliefd op het ras, toen gingen we toch maar in goed overleg en gingen kijken wat de mogelijkheden waren voor de toekomst, want een cattery dat is toch altijd al een droom geweest van Evelyne.

Wij kwamen tot de conclusie dat als wij dit wilde doorzetten dat we ons huis in Etten-Leur moesten verkopen, en op zoek moesten gaan naar een groot vrijstaand huis met een stukje grond. Dit hebben we gevonden, en wij zijn naar Fijnaart verhuist.

We hebben heel ons huis en de schuur verbouwd voor de katten zodat alles veilig en leuk is maar ook makkelijk schoon te houden, onze woonkamer is letterlijk een (kattenparadijs) wij hebben ook een aantal verblijven in ons huis en in de schuur dit is voor de veiligheid van onze kittens maar ook vanwege sproeigedrag van de katers of de poezen tijdens krolsheid.

Wij zullen altijd een klein plekje houden voor (maximaal 3 opvang/asiel katten) in onze cattery, deze katten gaan nooit meer weg bij ons en worden volledig opgenomen in onze kattenfamilie.

Cattery CatVision

Samenwerking

Inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan in onze Cattery, ook is ons netwerk erg uitgebreid en hebben wij diverse collega fokkers in Nederland en in het buitenland. Wij vinden het belangrijk dat we met correcte fokkers samen werken om het ras te verbeteren maar ook om je ervaring en kennis met elkaar te delen.

Kattenshows

Wij gaan een regelmatig naar diverse TICA shows in Nederland en het buitenland (zie showagenda) en vinden het ook erg leuk om iedereen weer te ontmoeten op show. Onze katten worden goed beoordeeld en halen mooie titels. Wij hebben inmiddels diverse katten met mooie titels en awards en sommige van onze katten zijn regio winnaar (RW) of best of breed geworden. Hier zijn er blij mee en erg trots op.

Naar shows ga je niet alleen om titels te behalen, je gaat ook naar shows om meer over het ras te leren, en natuurlijk ook voor de gezelligheid onderling.

Wij vinden het belangrijk dat onze katten beoordeeld worden op show, wij vinden het fijn dat er minimaal 5 verschillende keurmeesters onze katten beoordelen daarom gaat onze voorkeur uit naar TICA shows.

Savannah show
CatVision
CatVision
Cattery CatVision
Savannah show

Maak kennis met ons team

Wij fokken puur uit liefde voor het ras.

 

Evelyne Beek
Oprichter

Catvision

Andy Oomen
Mede eigenaar