Pension bij Cattery CatVision

In onze cattery is het nu ook mogelijk om uw kat of kitten bij ons te laten logeren als u op vakantie gaat. Maar deze service is alleen mogelijk als de kat door ons gefokt is, natuurlijk als u meerderen katten heeft in hetzelfde huishouden mogen deze ook mee.

Om ziektes te voorkomen heeft elke kat of katten uit een gezin een eigen privé kamer, en zijn zij ter alle tijden gescheiden van onze katten en andere pensiongasten.

Wij hebben verschillende mogelijkheden

  • Midweek of weekend verblijf
  • Vakantie verblijf (5% korting)
  • Lang verblijf (10% korting)

Wij hebben keuze uit 2 soorten verblijven

  • V.I.C. In onze woning op de bovenverdieping hebben wij twee knusse kattenkamers. Elke kamer is voorzien van een vensterbank en een openslaand raam, dat veilig is afgezet zodat u kat heerlijk in het zonnetje kan genieten. Verder is in elke kamer een grote krabpaal met hoge lig plekjes, kattenspeeltjes, en een zacht mandje.
  • V.A.C. Speciaal voor de actieve katten hebben wij ook de mogelijkheid om te kiezen voor een ruim buitenverblijf. Met veel speelmogelijkheden en uiteraard ook een binnen gedeelte waar de kat zich terug kan trekken om rustig te slapen, en met slecht weer warm en droog binnen kan zitten. Het binnengedeelte is ook voorzien van een grote krabpaal met hoge lig plekjes en kattenspeeltjes.

V.I.C. very impotant cat – V.A.C. very active cat

Voorkomen van ziektes

Omdat wij de gezondheid van zowel uw als onze katten heel belangrijk vinden, stellen wij het verplicht dat uw kat 4 weken voor aanvang van zijn verblijf is gevaccineerd tegen nies- en kattenziekte. Tevens willen wij zo spoedig mogelijk bij diarree klachten op de hoogte worden gebracht.

  • De jaarlijkse inenting tegen nies- en kattenziekte.
  • De enting moet minimaal vier weken voor het bezoek te zijn gegeven en bij het verlaten van de Cattery nog geldig te zijn. Een geldig titerbewijs is ook voldoende.
  • De extra Bordetella neusdruppel enting heeft niet onze voorkeur. Geeft u deze toch, dan dient deze minimaal 6 weken voor aanvang zijn gegeven.

Voeding

Onbeperkt brokjes, 1 keer per dag natvoer en diverse snacks zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u echter dat uw kat zijn eigen voer krijgt, bijvoorbeeld dieetvoer dan kunt u dit zelf meegeven en geven wij dit uiteraard aan uw kat.

Prijzen per dag

Verblijf Hoeveel Prijs
V.I.C. Een kat € 12,00
Twee katten € 23,00
Drie katten € 33,00
Vier katten € 42,00
V.A.C. Een kat € 14,00
Twee katten € 27,00
Drie katten € 39,00
Vier katten € 50,00

Bij reservering dient er 25% vooraf betaald te worden.

Extra service

Soort Kosten
Kammen Inbegrepen
Supliment toedienen Inbegrepen
Nagels knippen € 7,50
Ontvlooien incl. toedienen € 10,00
Ontwormen incl. toedienen € 10,00
Chippen en registreren € 25,00