Uitdekking bij Cattery CatVision

Wij zijn een erkende Cattery en zijn aangesloten bij de kattenvereniging TICA, FIFE en Cats and Tulips.

Onze katers zijn volledig DNA getest en vrij van erfelijke aandoeningen, ook worden onze katers elk jaar opnieuw getest op FiV en FeLV, wij doen beperkt uitdekkingen en alleen als u poes geschikt is voor onze kater.

Als een van onze katers zijn dame ontvangt, verblijven ze samen in het verblijf van de kater met uitloop naar het buitenverblijf. De poes zal ongeveer een week hier verblijven, De krolsheid van de poes is het beste op dag 2 het is dan ook het beste om ze rond deze dagen samen te brengen. Soms gebeurd het dat de poes langer tijd nodig heeft dan mag de poes ook langer blijven.

Wij zorgen ervoor dat u poes zich hier thuis zal voelen, ze zal genoeg liefde en aandacht krijgen. Ook zal de poes alle tijd krijgen die nodig is om te wennen aan de kater, mocht ze de kater (eng) vinden hebben wij nog een apart verblijf waar ze aan elkaar kunnen wennen maar niet bij elkaar kunnen. Ook maken wij elke dag de verblijven schoon wij vinden hygiëne heel belangrijk. De katten krijgen hier onbeperkt brok en elke dag vers water ook krijgen ze elke dag een lekkernij (kuikentje, rauw vlees of natvoer) Mocht uw poes op een speciaal dieet staan dan gelieve uw eigen voer mee te nemen, heel het voedingsschema kan aangepast worden naar u poes.

Wij werken met een dek contract deze is te zien bij aankomst, dit om voor beide partijen duidelijkheid te bieden. Mocht de dekking niet gelukt zijn  heeft u recht op een her dekking tot 3 keer met dezelfde poes. Dit geldt ook als er een kitten geboren word.

wat verwachten wij van u?

  • Een recente FiV en Felv test
  • Recent ontwormd en ontvlooid
  • De poes mag geen diaree hebben (Giardia vrij)
  • De nagels dienen geknipt te worden
  • Kat moet gezond zijn en mag niet niesen
  • De poes moet een stamboom hebben met fokrechten
  • De poes moet van hetzelfde ras zijn

Heeft u interesse? neem contact met ons op.
Wij zullen de stambomen vergelijken en kijken of u poes bij onze kater past.

Klik op de naam van de kater voor meer informatie,

Noah Du Palais Des Roses

Shonsbob Irtysh Of CatVision